laser ontharing Kan voor iedereen leuk zijn

Voor deze behandelmethode is het belangrijk het de huid niet donkerder is dan de kleur over dit haar ofwel door de zon gebruind kan zijn. Een hoofdharen mogen ook niet te iel (lichtwegend dons), blond, grijs ofwel rossig bestaan.

Voordat een treatment begint zal dit apparaat zo geraken ingesteld dat deze perfect functioneert vanwege je huid- en haartype. Achteraf mag de behandeling beginnen.

Laser met lichtgolven kan zijn een meeste gebruikte manier teneinde permanent hoofdhaar te verminderen. Voor het ontharen wordt een laser gebruikt, welke dikwijls zit betreffende lichtgolven. Bij sommige klinieken kunnen verder lasers betreffende radiogolven aangewend geraken.

Iemand die komt wegens permanent ontharen in aanmerking? Een ieder die met ongewenste beharing af verlangen is mag in aanmerking komen een laserbehandeling. Hoe doeltreffend de verzorging is, ligt met de hoofdhaar- en huidskleur van het te behandelen gebied.

Is de operatie pijnlijk? Aan het doorgaans doet een verzorging geen pijn. Sommige personen beleven echter immers een prikkelend gevoel wanneer een laserflits is bepaald.

We wensen ervoor het u over ontstaan tot dit einde door dezelfde vrouwelijke therapeut wordt begeleid die tegelijk uw vaste, rechtstreekse aanspreekpunt gaat bestaan. ... Bezoek MeerBekijk Minder

Voor dit gewenste uitkomst zijn altijd verscheidene behandelingen benodigd. De huid dien wel fiksen voor ons eerstvolgende treatment regio kan vinden. Het duurt ons zoveel weken tot de huid wederom klaar is een volgende laserbehandeling.

De keuze wegens bovengenoemde ontharingslasers is afhankelijk van de teint, huidtype, mate over overbeharing en betreffende welk lichaamsdeel daar behandeld echt moet geraken. De verzorging met een Soprano Duide Laser mag betreffende enkele seconden op een bovenlip tot 8 minuten duren voor de hele rug.

Alhoewel daar nu heel wat laserbehandelingen bestaan teneinde cosmetische onvolkomenheden bijvoorbeeld ongewenst lichaamshaar te veven, bestaan heel wat van deze technologieen ook niet veilig vanwege patienten met donkere en donkere huidtinten.

Tijdens een ontharing met laser ontvangt u een zonnebril teneinde de meer info ogen te beschermen. De verzorging duurt, afhankelijk betreffende dit te behandelen gebied, tien minuten tot een uur.

Een laser wordt gericht op de plaatsen met een overmatige beharing. De haarzakjes nemen een lichtgolven op en worden hiermee gebroken geschapen. De hoofdharen keren daarom ook niet verdere terug.

Laserbehandelingen en IPL geraken almaar frequenter aangeboden anti stuntprijzen, dit daar een apparatuur aldoor voordeliger is en er daarom steeds meer praktijken bijkomen. We adviseren u echter immers aan om te kiezen voor een praktijk betreffende ervaring en u dan ook juist te laten voorlichten eerst, het daar bij foutief toepassen van de laser- en een IPL hardware brandwonden en andere klachten mogen opkomen.

Daar zijn gemiddeld 4 tot 6 behandelingen nodig om het overtollige of ongewenste haargroei te reduceren. Dit precieze aantal laserontharing behandelingen is tussen verschillende afhankelijk over het te behandelen gebied.

Voor MediDerm Utrecht hebben we sinds het jaar een beschikking over een andere Candela GentleLase Pro U dan ook alexandrite laser. Deze laser geldt wereldwijd indien de goudkleurige standaard voor een treatment met ongewenste haargroei voor lichte en getinte huidtypen 6
7
8
9 t/m 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *